top of page
TLS_Logo_Black.png
_MG_6396.jpg

MAP VAN AREM
Society Founder, leadership coach

EERST NAAR BINNEN. DAN NAAR BUITEN.

Tot een aantal jaar geleden had ik mijn eigen bedrijf, samen met twee partners in de marketing communicatie. Een snelle groei van 15 naar 75 mensen. Met als drager een onwaarschijnlijk prachtige cultuur en bijzonder mooie mensen.

Mijn belangrijkste taak als leider: eerst naar binnen, dan naar buiten. Eerst weten waar je zelf staat voordat je voor de groep gaat staan. Zodat je 'plek' authentiek is, en dienend aan de organisatie. Dat is een weg van vallen en opstaan. Van gruwelijke missers tot briljante inzichten. Van bulten op je kop. Kortom, van groei. En als jij groeit, groeien anderen met je mee.

WIE IS THE LEADING SOCIETY?

Wij zijn de 'ondersteuners van je verandering'. Business Boosters. Impact Makers. Moed Gevers. Transformatie Trustees. Wij zijn een groep gelijkgestemde "business soulmates". Topprofessionals met elk een eigen expertise en jarenlange ervaring. Samen vormen we een Society. Een Society of Change. Want om je organisatie en je mensen mee te laten ontwikkelen in wat nu echt nodig is, kan de vraag heel divers zijn. Zowel in de breedte (verschillende disciplines) als in de diepte (schaalbaarheid). The Leading Society vormt een team van top specialisten rondom jouw specifieke vraagstuk. Maatwerk 'to the max'. En daarom staan al die gezichten niet op de website, maar ontmoet je die 'live' als jouw opdracht dat vraagt. Eén ding is zeker. Ze zijn allemaal geweldig. In wie ze zijn en wat ze kunnen.

SOCIETY SOULMATES

Een groep specialisten op het gebied van:

  • Leiderschap & team coaching

  • Persoonlijke ontwikkeling

  • Cultuur transformatie

  • Culture Legacy Document 

  • Organisatie inrichting 

  • Medewerkers communicatie

  • Medewerkers events

bottom of page