top of page
TLS_Logo_Black.png
_MG_6396.jpg

MAP VAN AREM

Founder

Het belangrijkste wat je komt brengen ben je zelf. En dat is wat mij betreft altijd 'under construction'.

EERST NAAR BINNEN. DAN NAAR BUITEN.

Van jongs af aan wil ik het gewoon snappen. Waarom reageren mensen zoals ze doen? Wat drijft ze? En wie ben ik eigenlijk echt als ik even achter de schermen durf te kijken? Waar ligt de scheidslijn tussen geconditioneerd gedrag en mijn ware ik? Waarom lukt het soms wel en soms niet om samen te werken? Het ego? Kan die niet uit? Kortom, ik wilde het weten en zoog alle kennis op als een spons. 

 

In mijn 20-er jaren kon je mij vinden bij events van Anthony Robbins of Byron Katie. In mijn werkende carrière bij instituten als Culture Management of Phoenix. Of bij al die geweldige trainers die mij persoonlijk begeleid en opgeleid hebben. Systemisch werk, Energetisch werk, Voice Dialogue, Transactionele analyse, Theory U, Good to Great, ik vind het allemaal bijzonder prachtige toepassingen en ik gebruik ze dan ook graag. De diepte in dus. (Met humor als het even kan.)

IMG_1027.jpg

DE DIEPTE IN. MET HUMOR.

ZET ZELF DE KOERS UIT. ANDERS ZET DE KOERS JOU UIT.

ALS JIJ GROEIT, GROEIEN ANDEREN MET JE MEE.

Tot twee jaar geleden zat ik vol in het bedrijfsleven. Een eigen bedrijf. Een reclamebureau. Van 15 naar 75 mensen. De diversiteit aan mensen en vraagstukken bracht mij een schat aan ervaring in het leiding geven aan teams met uiteenlopende talenten. Ik heb inmiddels bijzonder snel in de gaten wat er moet gebeuren om mensen, processen en teams aan de praat te krijgen en boven zichzelf uit te laten uitgroeien. 

 

Nu is het roer om. Geen reclame meer voor anderen. Maar begeleiding aan leiders die ook het roer om willen. Om een veilige, inspirerende omgeving te creëren waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen halen en zich dag in, dag uit, willen inzetten voor jouw bedrijf. Om een succesvol bedrijf te creëren waar je zelf ook graag zou willen werken.

Onze belangrijkste taak als leider is: eerst naar binnen, dan naar buiten. Eerst weten waar je zelf voor staat voordat je voor de groep gaat staan. Zodat de plek waar vanuit je leiding wil geven authentiek is. Dat is niet altijd een makkelijke weg. Het is er een van vallen en opstaan. Van gruwelijke missers tot briljante inzichten. Van bulten op je kop. Kortom, van groei. En als jij groeit, groeien anderen met je mee. Op dat pad wil ik je graag begeleiden. Want er is wat mij betreft maar een type leiderschap. En dat is leiderschap vanuit het hart.

bottom of page