top of page
TLS_Logo_Black.png
_MG_6396.jpg

MAP VAN AREM

Society Founder

Het belangrijkste wat je komt brengen ben je zelf. En dat is wat mij betreft altijd 'under construction'.

EERST NAAR BINNEN. DAN NAAR BUITEN.

 

Van jongs af aan wil ik het gewoon snappen. Waarom reageren mensen zoals ze doen? Wat drijft ze? En wie ben ik zelf eigenlijk echt als ik achter mijn schermen durf te kijken? Waar ligt de scheidslijn tussen geconditioneerd gedrag en mijn 'ik'? Waarom lukt het soms wel en soms niet om samen te werken? Het ego? Kan die niet uit? Kortom, ik blijf een eeuwig student met vooruitgang op levensgeluk. En blijvende ontmoetingen met hardnekkige patronen. Met een beetje humor en lichtheid er naar blijven kijken maakt al het verschil.

ALS JIJ GROEIT, GROEIEN ANDEREN MET JE MEE.

Tot een aantal jaar geleden zat ik vol in het bedrijfsleven. Een eigen bedrijf (reclamebureau) samen met twee partners. In het begin een snelle groei van 15 naar 75 mensen. Met als drager een onwaarschijnlijk prachtige cultuur. Bijzonder mooie mensen. De diversiteit aan vraagstukken bracht mij veel ervaring in het leiding geven aan teams met uiteenlopende talenten. Ik heb inmiddels bijzonder snel in de gaten wat er moet gebeuren om mensen, processen en teams aan de praat te krijgen en boven zichzelf uit te laten groeien

Mijn belangrijkste taak als leider: eerst naar binnen, dan naar buiten. Eerst weten waar je zelf staat voordat je voor de groep gaat staan. Zodat je 'plek' authentiek is, en dienend aan de organisatie. Dat is een weg van vallen en opstaan. Van gruwelijke missers tot briljante inzichten. Van bulten op je kop. Kortom, van groei. En als jij groeit, groeien anderen met je mee.

bottom of page