top of page

CULTURAL EXPERIENCE

WIE ZIJN WE TEN DIEPSTE VAN BINNEN EN HOE TREDEN WE TEN VOLLE NAAR BUITEN?

Cultural experience is simpel gezegd hoe een bedrijf voelt. Het is de optelsom van de common values en het leiderschap van een organisatie. 

 

En hoe communiceer je dan met mij?

Klopt wat je wil uitdragen met hoe je communiceert met de groep? Wat is je toon? Wat klinkt er in door? Hoe informeer je mensen? Vier je de successen wel? En als je een bijeenkomst of event organiseert, weet je zeker dat iedereen zich thuisvoelt? En dat je een ervaring creëert die die in lijn is met je waarden?

 

Voel ik me thuis op mijn werkplek?  

Tijd voor een radicale transformatie van 'het kantoor'. De nieuwe functie van 'het kantoor' noemen wij 'The Basecamp Feel'. Het kantoor als uitvalsbasis voor je teams. Hoe voelen ze zich als ze aankomen? Wat hebben ze dan nodig? En hoe laadt je ze op om de volgende missie succesvol te volbrengen? En hoe zorg je er voor dat mensen in minder tijd op de zaak, beter weten waar je als bedrijf voor staat? We vertellen je graag hoe we dat doen.

Hoe leg je een cultuur vast?

We willen voorkomen dat we een document maken die in een la eindigt en niet begrepen wordt. We maken een 'Cultural Legacy Document' waar je ook echt een gevoel bij krijgt. Dat kan in woorden. "Zo doen we het hier samen." Maar liever nog in beeld. Bewegend beeld zorgt nog beter voor de spiegel in een organisatie. En kan een belangrijk onderdeel zijn om iets te doorbreken, in beweging te brengen en een onderdeel zijn in cultuurverandering. Een document waarin de oorspong zich laat vertellen, je de founders aan het woord hoort over hun persoonlijke 'why' en de teamleden uit elke laag van de organisatie aan het woord komen waar ze de bezieling in deze organisatie voelen en hoe ze zich daartoe persoonlijk verhouden.

IMG_1625.jpeg
bottom of page