top of page

The Connected People

MENSEN WILLEN GRAAG VERBINDING. STEL ZE DAN OOK IN DE GELEGENHEID. EN DOE HET IN EEN KEER GOED.

 

Hoe meer verbinding hoe minder gedoe. Want in verbinding los je zaken makkelijker op. Heb je begrip voor andere opvattingen en kan je andere werkwijzen dan die van jou beter begrijpen. In verbinding maak je vaart. Deel je kennis. Deel je ervaring. Durf je kwetsbaar te zijn. En misschien wel eens om hulp te vragen.

Twee dingen kunnen vaak beter. DE COMMUNICATIE met de medewerkers en DE ERVARINGEN die aangeboden worden om samen te delen, te vieren of te begrijpen wat nou eigenlijk de visie is, beklijven niet genoeg.

Dat wat in de hoofden van de leiding zit, wordt vaak óf niet goed genoeg uitgelegd, óf niet vaak genoeg herhaald. "Ik begrijp niet dat ze het niet snappen, ik heb het toch uitgelegd?" 

 

Maar als leidinggevende ben je er al weken mee bezig geweest. Heb je ge-finetuned totdat je sterretjes zag. Om de perfecte presentatie te geven zodat iedereen het in een keer goed begrijpt. Helaas. Herhaling is de kracht van de boodschap. En de boodschap moet niet alleen duidelijk zijn, maar mensen moeten het ook kunnen voelen. Er om juichen. Het willen uitdragen. Aan hun familie en vrienden willen vertellen hoe mooi het bedrijf is waar ze voor werken en waarom. En hoe waanzinnig het personeels event was waar ze voor uitgenodigd waren. Geen standaard bitterballen parade. Maar een ervaring die klopt bij de boodschap. Waar je kippenvel van krijgt. Waar je juist niet op tijd naar huis wil.

 

How we help: De Communicatie met de medewerkers moet helemaal kloppen en spot-on binnenkomen.

How we help: Het Event moet een mind-blowing, goose-bump event zijn. Als je dan toch geld uitgeeft, zorg er dan voor dat ze het er jaren later nog over hebben... 

Binnen de Society hebben we voor beide onderdelen verschillende specialisten.

FIRST HUMAN.
THEN CAPITAL.

bottom of page