top of page

FUSIE & OVERNAME

IN 8 VAN DE 10 GEVALLEN GAAT KAPITAAL VERLOREN.​

 

Bij een fusie of overname is voor beide partijen de stabiliteit en kwaliteit van de output van het leiderschapsteam cruciaal.

 

Voor de investeerder omdat daar de basis van rendement en groei ligt. 

 

Voor het leiderschapsteam om onder nieuwe omstandigheden en hoge druk als hecht team te kunnen blijven presteren. 

Leiderschap & cultuur kan een organisatie maken of breken. De top van een onderneming kan geweldige specialisten hebben, maar kan zonder gezamenlijke overtuiging over het gedeelde leiderschap & 'de opdracht', geen positieve impact maken. Zeker niet als de druk van de verandering een te grote rol speelt. 

 

En ik heb ervaren wat een versnelling & power er kan ontstaan als de gedeelde overtuiging en verbinding er wel is! Maar dat gaat niet vanzelf. Dat heeft aandacht en energie nodig voordat het zich uitbetaald.

Autonomie en onderlinge verbinding is cruciaal.

 

How we help: na een intake vorm ik een Society van specialisten rondom jouw specifieke vraagstuk. Dit team zorgt ervoor dat het leiderschapsteam ondersteund wordt, gemotiveerd blijft en goed functioneert. 

 

Zodat de 'earn out' niet de enige driver is, maar loyaliteit en gedeeld succes. En zodat de hele exercitie niet ten onder gaat aan 'onderling gedoe'.

Who we help: bedrijven die fuseren, investeringsmaatschappijen die willen voorkomen dat er bij grote verandering kapitaal verloren gaat.

FIRST HUMAN.
THEN CAPITAL.

bottom of page