top of page

WHOLYNESS

ZO BINNEN. ZO BUITEN.

Hoe men een cultuur ervaart is de optelsom van de waarden en het leiderschap van een organisatie. Het is hoe een organisatie voelt. Elke ervaring die een medewerker met je bedrijf heeft telt mee. En telt op. Hoe je communiceert. Je toon. Hoe je informeert. En wanneer. Of je successen viert. En hoe. En hoe je personeels event ingevuld wordt. Daar waar iedereen zich uitgenodigd en thuis voelt. Elke ervaring moet in lijn zijn met je waarden. Dus Wholyness is het streven. Want 'heel' is heilig.

Tijd voor een radicale transformatie van 'het kantoor'.

De nieuwe functie van 'het kantoor' noemen wij 'The Basecamp Feel'. Het kantoor als uitvalsbasis voor je teams. Hoe voelen ze zich als ze aankomen? Wat hebben ze dan nodig? Hoe zorg je er voor dat mensen graag willen komen, erbij willen zijn, in plaats van liever thuis te werken. 

Een cultureel 'legacy' document. 

Welke rituelen verklaren we heilig? Welke do's en don'ts horen bij ons? En hoe zorgen we dat het gaat leven? Dat kan in woorden. Maar liever nog in beeld. Bewegend beeld zorgt nog beter voor de spiegel in een organisatie. Een document waarin de oorspong zich laat vertellen, je de founders aan het woord hoort over hun persoonlijke 'why' en de teamleden uit elke laag van de organisatie aan het woord komen waar ze de bezieling in deze organisatie voelen en hoe ze zich daartoe persoonlijk verhouden.

bottom of page