top of page

CULTUUR

IMG_0805 (1).jpg

BEDRIJVEN ZIJN ZELDEN ZOMAAR BEGONNEN.HET IS BEDRIJVEN MEESTAL ERGENS OM BEGONNEN.

CULTURE EATS STRATEGY FOR BREAKFAST. AND LUNCH. AND DINNER.

De cultuur en stijl van leiderschap. Als dat niet goed voelt is het voor veel talent een potentiële knock out criteria. Motivatiekillers, absentieboosters, dealbreakers. En dus een bottleneck voor groei. Reden genoeg om er aandacht aan te geven. Het begint allemaal met drijfveren. Die moeten oprecht zijn. Zo niet, dan prikt iedereen er zo door heen.

Het gaat niet alleen om de leiderschapsstijl.

Het gaat om de intentie erachter.

De cultuur wordt in hoge mate bepaald door twee dingen. De energie waarmee het bedrijf is opgericht. En de oorsprong van waaruit. Bedrijven zijn zelden zomaar begonnen. Het is bedrijven meestal ergens om begonnen. Door die drijfveren en waarden de aandacht te geven die ze verdienen, gaat de cultuur 'in de muren' zitten. Verhuist je bedrijf, verhuist je cultuur mee. Is de cultuur slecht, dan is verhuizen dus niet de oplossing. Leiderschap heeft met diezelfde oorsprong te maken. Het gaat niet alleen om de leiderschapsstijl. Het gaat om de intentie erachter.

WERKSESSIE CULTUUR 
1 dag

How we help: op deze dag gaan we de waarde van cultuur belichten, je persoonlijke en bedrijfskernwaarden benoemen en de communicatie met de groep verbeteren. Zodat je sterker kunt uitdragen vanuit welke drijfveer en waarden er gewerkt wordt en welk normgedrag hoort bij een goede samenwerking.

Who we help: leiderschap met behoefte aan meer impact door een sterke cultuur.

WhatsApp Image 2022-02-21 at 20.37.12.jpeg
IMG_8193.JPG

CULTURE AS GUIDING
PRINCIPLE 

CULTUUR TRAJECT

Een cultuuromslag is een proces. Het is ergens ontstaan. Maar nu moet het ergens naar toe. Van oorspronkelijke drijfveren naar huidig, gezamenlijk draagvlak.

 

How we help: om samen met je (directie) team impact te maken in het beter uitdragen waar je als bedrijf voor staat, beginnen we met een intake gesprek over je huidige staat vs de ambitie. Om dan samen een plan te maken voor het proces dat ons daar gaat brengen.

Who we help: leiderschap met behoefte aan meer impact door een sterke cultuur.

Werksessie Cultuur
Cultuur Traject
bottom of page