top of page

LEIDERSCHAP

IMG20210221101744(1).jpeg

NO ALIGNMENT.
NO TRACTION. 

PEOPLE DON'T QUIT JOBS.
THEY QUIT BOSSES.
De waarde van een bedrijf begint bij de output van het leiderschapsteam. Specifiek: de mate van samenwerking. Want de top van een onderneming kan geweldige specialisten hebben, maar zonder gezamenlijke overtuiging over het gedeelde leiderschap, wordt er onvoldoende impact gemaakt.
 
Als leider is het jouw taak een omgeving te creëren waarin de ander met vertrouwen haar of zijn volle potentieel durft te geven.
En dit begint met de reis naar binnen, om dan pas te bepalen vanuit welke plek je voor de groep gaat staan. 
 
Met die authenticiteit en helderheid wordt jouw visie makkelijker gemobiliseerd tot actie. Wordt ontwikkeling en innovatie een continue stroom. En blijkt het aanpassingsvermogen van mens en organisatie onuitputtelijk.

WHO AM I, WHO ARE WE, TO LEAD PEOPLE?

How we help: We gaan met jouw leiderschapsteam de diepte in om als eenheid in volle kracht (hernieuwd) naar buiten te treden. En daarna te ervaren wat een versnelling & power er kan ontstaan wanneer je als één groep met een heldere boodschap voor je mensen staat.

Ook voor vraagstukken als: is de company purpose scherp & inspirerend genoeg? Wat zijn de values & guiding principles? Hoe communiceren we met de groep? En hoe voelt ons bedrijf? Klopt dat met onze waarden als ik naar binnen loop en om me heen kijk?

 

Met als doel het creëren van een omgeving waarin mensen het beste uit zichzelf halen en vol energie en passie willen meewerken aan de doelstellingen van jouw organisatie. Want als CEO, leidinggevende of investeerder, weet je als geen ander: hoe meer common ground over de leading principles & future ambitions, hoe groter de kans op een duurzame en succesvolle output.

Who we help: nieuw & upcoming leiderschap, huidig leiderschap met behoefte aan meer impact, overdracht van leiderschap. 

IMG_6594_edited_edited.jpg

MEDEWERKERS ZIJN NET VRIJWILLIGERS.

Ze hebben elke dag de keuze om iets anders te gaan doen.

Leadership Master
IMG_2504_edited.jpg

FIRST YOU BUILD THE STRUCTURES. 
THEN THE STRUCTURES
BUILD YOU.

ORGANISATIE INRICHTING

Onze huidige organisatiestructuren en leiderschapsstijlen zijn vaak gebaseerd op inzichten van vlak na de industriële revolutie. Specifieke taken. "Arbeidsverdeling". Een klassieke, verticale hiërarchische structuur. De rol van het management om protocollen te controleren. Uniformiteit. En een directieve leiderschapsstijl.

Wanneer we structuren eenmaal hebben ingericht, gaan we naar die structuren leven. En worden die vervolgens beperkend voor vooruitgang en innovatie. Terwijl we weten dat het aanpassingsvermogen van mensen en organisaties steeds belangrijker wordt.

How we help: we helpen met het verkennen van verschillende organisatiestructuren om te zien of deze de organisatie beter van dienst zijn dan de huidige.

LEADERSHIP DUE DILIGENCE

IN 8 VAN DE 10 GEVALLEN GAAT KAPITAAL VERLOREN.​

 

Bij een fusie of overname is voor beide partijen de stabiliteit en kwaliteit van de output van het leiderschapsteam cruciaal.

 

Voor de investeerder omdat daar de basis van rendement en groei ligt. Voor het leiderschapsteam om onder nieuwe omstandigheden en hoge druk als hecht team te kunnen blijven presteren. 

De top van een onderneming kan geweldige specialisten hebben, maar kan zonder gezamenlijke overtuiging over het gedeelde leiderschap & 'de opdracht', geen positieve impact maken. Zeker niet als de druk van de verandering een te grote rol speelt. 

Een goede balans tussen autonomie en onderlinge verbinding is cruciaal.

How we help: eerst maken we een assessment (Leadership Due Diligence), daarna vormen we een team van specialisten die ervoor zorgen dat het leiderschapsteam ondersteund wordt, gemotiveerd blijft en goed functioneert. 

 

Zodat de 'earn out' niet de enige driver is, maar loyaliteit en gedeeld succes.

Who we help: bedrijven die fuseren, investeringsmaatschappijen die willen voorkomen dat er bij grote verandering kapitaal verloren gaat.

FIRST HUMAN. 
THEN CAPITAL.

Leadership Master
bottom of page