top of page

LEIDERSCHAP

IMG20210221101744(1).jpeg

NO ALIGNMENT.
NO TRACTION. 

PEOPLE DON'T QUIT JOBS.
THEY QUIT BOSSES.
De waarde van een bedrijf begint bij de output van het leiderschapsteam. Specifiek: de mate van samenwerking. Want de top van een onderneming kan geweldige specialisten hebben, maar zonder gezamenlijke overtuiging over het gedeelde leiderschap, wordt er onvoldoende impact gemaakt.
 
Als leider is het jouw taak een omgeving te creëren waarin de ander met vertrouwen haar of zijn volle potentieel durft te geven.
En dit begint met de reis naar binnen, om dan pas te bepalen vanuit welke plek je voor de groep gaat staan. 
 
Met die authenticiteit en helderheid wordt jouw visie makkelijker gemobiliseerd tot actie. Wordt ontwikkeling en innovatie een continue stroom. En blijkt het aanpassingsvermogen van mens en organisatie onuitputtelijk.

WHO AM I, WHO ARE WE, TO LEAD PEOPLE?
Leadership masterclass - 4 dagen

How we help: in deze vierdaagse ga je uitsluitend met je eigen leiderschapsteam de diepte in om als eenheid in volle kracht (hernieuwd) naar buiten te treden. Om daarna te ervaren wat een versnelling & power er kan ontstaan wanneer je als één groep met een heldere boodschap voor je mensen staat.

Zowel je persoonlijke ontwikkeling als onderlinge verhoudingen, zowel inhoudelijke afstemming als de praktische uitvoering ervan, alles komt aan bod. 

 

Maar ook vraagstukken als: is de company purpose scherp & inspirerend genoeg? Wat zijn de values & guiding principles? Hoe communiceren we met de groep? Welke organisatiestructuur past bij de organisatie? Welke mensen willen we aantrekken? Met als doel het creëren van een omgeving waarin mensen het beste uit zichzelf halen en vol energie en passie willen meewerken aan de doelstellingen van jouw organisatie.

Who we help: nieuw & upcoming leiderschap, huidig leiderschap met behoefte aan meer impact, overdracht van leiderschap. 

IMG_6594_edited_edited.jpg

MEDEWERKERS ZIJN NET VRIJWILLIGERS.

Ze hebben elke dag de keuze om iets anders te gaan doen.

Leadership Master
IMG_2504_edited.jpg

FIRST YOU BUILD THE STRUCTURES. 
THEN THE STRUCTURES
BUILD YOU.

LEIDERSCHAPSTRAJECT.

Onze huidige organisatiestructuren en leiderschapsstijlen zijn vaak gebaseerd op inzichten van vlak na de industriële revolutie. Specifieke taken. "Arbeidsverdeling". Een klassieke, verticale hiërarchische structuur. De rol van het management om protocollen te controleren. Uniformiteit. En een directieve leiderschapsstijl.

Wanneer we structuren eenmaal hebben ingericht, gaan we naar die structuren leven. En worden die vervolgens beperkend voor vooruitgang en innovatie. Terwijl we weten dat het aanpassingsvermogen van mensen en organisaties steeds belangrijker wordt.

 

En als CEO, leidinggevende of investeerder, weet je als geen ander: hoe meer common ground over de leading principles & future ambitions, hoe groter de kans op een duurzame en succesvolle output. 

 

How we help: om samen met je (directie) team impact te maken in het authentiek uitdragen waar je als bedrijf voor staat, beginnen we met een intake gesprek over je huidige staat vs de ambitie. We'll take it from there...

Who we help: nieuw & upcoming leiderschap, huidig leiderschap met behoefte aan meer impact, overdracht van leiderschap. 

Anker 2
bottom of page